Om oss

Atrakta tar en annan väg

Vi startade Atrakta med insikten om att det finns ett smartare arbetssätt än det för branschen traditionella. Vi har valt en väg som är utformad efter människors behov och där lönsamhet är en effekt av gott arbete istället för en drivkraft. Det skapar verkligt engagemang.

Atrakta består av människor som bistår dig med allt som rör revision, redovisning, rådgivning och hållbarhet. Tillsammans med vårt kompetenta nätverk tar vi ett helhetsgrepp om alla frågor som rör ditt bolags utveckling – oavsett var du befinner dig på framgångsresan.

Östersund och Stockholm

Du hittar Atrakta i Östersund och Stockholm. Vi arbetar rikstäckande, har kundkontakter över hela landet och utvecklas på fler platser. Allt fler väljer en annan väg tillsammans med oss.

Vår kultur

Vi värnar om vår kultur som byggs av våra beteenden. Därför är det centralt för oss att koppla nyckelbeteenden till våra fyra värderingar och säkerställa att vi lever dem – det sammanlänkar oss på Atrakta. Det är gemensamt för oss att skapa den bästa kundupplevelsen genom att ständigt vara lyhörda för kundens medvetna och omedvetna behov. Välkommen till oss!

Banbrytandevi vågar göra annorlunda och provar nya alternativ
Passioneradevi hjälper ständigt varandra och andra att bli bättre
Samskapandevi har kunden i fokus, är lyhörda och skapar värde med varandra och andra
Effektfullavi finner sätt att använda vår tid för att få ut mer positiv effekt av våra insatser

 

KARRIÄR

Vill du växa med oss?

Atrakta tar en annan väg. Vi vill inspirera branschen till förändring och det betyder bland annat att värna om engagerade medarbetare. Hos oss står delaktighet, utrymme för personlig utveckling, transparens, en inkluderande miljö och självledarskap i centrum. Vi gillar team och bygger värdeskapande nätverk. Hos oss får du möjlighet att samskapa med kollegor och samtidigt utrymme för att växa och utvecklas i din egen roll. Välkommen till Atrakta!

 

Spontanansökningar: info@atrakta.se
Lediga tjänster visas på LinkedIn